Bistro Bistro Bistro Bistro Bistro Bistro

Bistro Hotel Amaryllis Veurne

In onze ruime bistro met zicht op de tuin kunt u terecht voor een heerlijk uitgebreid en gezond ontbijtbuffet. Deze wordt iedere dag geserveerd van 07u tot 10u tijdens weekdagen en vanaf 08u tot 10u tijdens het weekend. Indien u niet in ons hotel verblijft willen wij u vriendelijk vragen om te reserveren voor ons ontbijtbuffet.

Kom gezellig tot rust in ons prachtige salon of kom lunchen in onze bistro met zicht op de tuin. Onze bistrokaart is klassiek met een frisse toets en bestaat uit verschillende stoofpotjes tijdens de winter alsook frivole salades tijdens de zomermaanden. Iedere maand serveren wij ons maandmenu aan 70 EUR per persoon inclusief dranken. Of geniet van ons marktmenu aan 40 EUR per persoon exclusief dranken.

Onze bistro & salon zijn uitermate geschikt voor tal van evenementen; babyborrels, lunches, brunch, rouwmaaltijden, …

Indien wij voor u een passend voorstel kunnen maken voor één van uw evenementen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer +32 58 31 19 31 of via het contactformulier op onze website.

Onze bistro & tearoom zijn dagelijks geopend van 11u30-18u00, gesloten op maandag & donderdag.

 

Nieuw: iedere zondag kunt u aanschuiven aan ons rijkelijk brunchbuffet. Aanvang 12u tot 15u, tijdens de maaltijd zijn aangepaste wijnen, tapbieren, frisdranken & waters inbegrepen tot en met de koffie.