Brunchen op zondag?
Op bepaalde zondagen kan u aanschuiven aan ons uitgebreid buffet* voor 75 EUR per persoon.
Aanvang vanaf 12u00
Glaasje bubbels aan tafel geserveerd gevolgd door een uitgebreid koud voorgerechtenbuffet bestaande uit diverse vis-en vleesbereidingen, gesneden hammen, salade bar, oesters, gerookte vissoorten ..
Dagsoep.
Hoofdgerecht geserveerd aan tafel.
Uitgebreid kaas-en dessertenbuffet
Aperitief, huiswijnen, frisdranken, waters & bieren van het vat zijn inbegrepen tot en met de koffie. Drankjes na de koffie worden aangerekend per consumptie.
* hoofdgerecht wordt aan tafel geserveerd
Brunches in de kijker:
Paasbrunch op 31 maart
Hoofdgerecht Paasbrunch: Filet van lam met duxelle van champignon en crôute, jonge wortel & lamsjus met truffel
Wildbrunch op 27 oktober
Kerstbrunch op 25 december
Nieuwjaarsbrunch op 01 januari 2025 (80 EUR pp)
Reservatie gewenst!