Themabrunches
Op bepaalde zondagen kan u aanschuiven aan ons uitgebreid buffet* voor 85 EUR per persoon.
Aanvang vanaf 12u00
Glaasje bubbels aan tafel geserveerd gevolgd door een uitgebreid koud voorgerechtenbuffet bestaande uit diverse vis-en vleesbereidingen, gesneden hammen, salade bar, oesters, gerookte vissoorten ..
Dagsoep.
Hoofdgerecht geserveerd aan tafel.
Uitgebreid kaas-en dessertenbuffet
Aperitief, huiswijnen, frisdranken, waters & bieren van het vat zijn inbegrepen tot en met de koffie. Drankjes na de koffie worden aangerekend per consumptie.
* hoofdgerecht wordt aan tafel geserveerd
Brunches in de kijker:
Wildbrunch op 27 oktober
Hoofdgerecht: Fazant Fine Champagne met amandelkroketjes
Kerstbrunch op 25 december
Hoofdgerecht: Fazant Fine Champagne met amandelkroketjes
Nieuwjaarsbrunch op 01 januari 2025
Hoofdgerecht: Bouillabaisse met rouille & toast
Reservatie gewenst!