Themabrunches

Themabrunches

 

Op bepaalde zondagen kan u aanschuiven aan ons uitgebreid buffet* voor 85 EUR per persoon.
Aanvang vanaf 12u00 

Glaasje bubbels aan tafel geserveerd gevolgd door een uitgebreid koud voorgerechtenbuffet bestaande uit diverse vis-en vleesbereidingen, gesneden hammen, salade bar, oesters, gerookte vissoorten ..
Dagsoep.
Hoofdgerecht geserveerd aan tafel.
Uitgebreid kaas-en dessertenbuffet

Aperitief, huiswijnen, frisdranken, waters & bieren van het vat zijn inbegrepen tot en met de koffie. Drankjes na de koffie worden aangerekend per consumptie. 

* hoofdgerecht wordt aan tafel geserveerd

Brunches in de kijker:

Wildbrunch op 27 oktober
     Hoofdgerecht: Fazant Fine Champagne met amandelkroketjes

Kerstbrunch op 25 december
     Hoofdgerecht: Fazant Fine Champagne met amandelkroketjes

Nieuwjaarsbrunch op 01 januari 2025 
     Hoofdgerecht: Bouillabaisse met rouille & toast

Reservatie gewenst!